TÄYDELLINEN NANO PINNOITE!

Maalipinta

Nanolex tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Saksassa. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Saksan ja Ranskan rajalla Saarbrücken:issa. Pinnotteella saadaan aikaiseksi todella pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle mm. Suola, piki, asfaltti, lentoruoste sekä estetään maalipinnan haalistumista. Nanolex pinnoiteen asennuksen jälkeen autosi saa uskomattoman lasisen kiiltävän kiillon! Si3D:n polymeerit ovat täysin liuottimettomia ja fluorittomia. Pinnoite on erittäin kova ja nostaa lakkapinnan kovuutta huomattavasti. Nanolex Si3D:n avulla muodostettava suojapanssari kestää voimakkaita kemikaaleja ja kovaa mekaanista kulutusta ällistyttävän pitkään. Myönnämme pinnoiteelle takuun 24 kk / 30 000 km

Sisätilat

Oletko sinäkin kyllästynyt haalistuneeseen auton nahkaan? Entä tahroihin kangas penkeissä? Nyt on olemassa siihen ratkaisu, tekstiilin pinnoitteella penkit alkaa hylkimään likaa ja nestettä. Nahan pinnoiteella saadaan palautettua penkit alkuperäiseen mattaan sävyyn. Näin auton penkit pysyvät puhtaana ja hyvän-näköisinä sekä matkustus mukavuus paranee huomattavasti !

Muoviosat ja renkaat

Pinnoitetut muoviosat ja renkaat saavat tumman sävyn sekä huomaamattoman suojaavan kerroksen aurinkoa vastaan. Näillä yksityiskohdilla saadaan kohotettua auton yleisilmettä huomattavasti. Kesto 24 kk tai 45 000 km.

Lasit

Hydrofobisella lasipinnoiteella parannetaan näkyvyyttä sadesäällä. Pinnoite pitää tuulilasin puhtaana pidempään. Helpottaa myös itikoiden ja jään poistamista lasipinnalta. Kesto 2 vuotta tai 45 000 km. KOULUTETTU & VALTUUTETTU KÄSITTELYPISTE

FINDELUX on ainoana valtuutettu käsittelypiste Turun ja Raision seudulla. Henkilökunta on suorittanut hyväksytysti Nanoleksin vaatiman erikoiskoulutuksen. Asentamamme pinnoiteet on nanoleksin ammattipuolen pinnoitteita joita vain valtuutettu käsittelypiste voi asentaa.